Muistatko vielä tämän Coyote Ugly -kaunottaren? Tältä Bridget näyttää nykyisin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijäkaunotar Bridget Moynahan on tullut suomalaisillekin tutuksi monista suosituista televisiosarjoista. Menestyksestään huolimatta hän on viettänyt viime vuosina hiljaiseloa viihdelehtien otsikoista.

Nyt Bridget Moynahan on päätynyt pitkästä aikaa kuviin ollessaan mukana juhlimassa Blue Bloods -televisiosarjan lehdistönäytöstä Leonard H. Goldensonin teatterissa Hollywoodissa. Paljaan pintansa tehokkaasti peittänyt kaunotar osallistyi samalla sarjaan liittyvään paneelikeskusteluun.

Amerikkalainen näyttelijätär Bridget Moynahan on nähty 1990-luvulla alkaneella urallaan lukuisissa televisiosarjoissa ja elokuvissa. Hänen ensimmäinen hittielokuvansa oli vuonna 2000 ensi-iltansa saanut Coyote Ugly, jossa hän näytteli Rachelin roolia. Sittemmin Moynahan on nähty esimerkiksi Sinkkuelämää ja Kuuden ketju -televisiosarjoissa. Nykyisin hän tähdittää Blue Bloods -sarjaa.