US: Perussuomalaisten kansanedustaja liitti Vesa Keskisen ihmiskauppaan – kyläkauppias suuttui

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Tuurin kyläkauppias Vesa Keskinen tunnetaan värikkäästä rakkauselämästään, jota on käsitelty moneen otteeseen iltapäivälehtien sivuilla. Äskettäin miehen kerrottiin löytäneen jälleen uuden seuralaisen Ghanasta. Nyt Uusi Suomi -lehti uutisoi miehen saaneen kritiikkiä toiminnastaan yllättävältä taholta.

Perussuomalaisten kansanedustaja Mika Niikko kirjoitti Uuden Suomen blogiinsa ”hevosenkenkämiljonääristä”, joka tilaa naisia Ghanasta tuliaisten tavoin. Niikon mielestä morsiamen hankinta välikäden kautta ei eroa ihmiskaupasta tai sutenöörin toiminnasta. Kirjoituksen ajatellaan viittaavan Keskiseen, joka on tuohtunut Niikon väitteistä.

– Hänen törkeät viittauksensa ihmiskaupasta ja sutenöörin toimista ovat kunnianloukkauksia, kertoo Vesa Keskinen Uusi Suomi -lehdelle.

Keskinen ei omien sanojensa mukaan kuitenkaan alennu haastamaan kansanedustajaa oikeuteen kunnianloukkauksesta. Tuurin miljonääri ei myöskään vaadi Niikkoa poistamaan kirjoitustaan verkkosivuiltaan. Niikko kertoi lehdelle halunneensa kritisoida Suomen viisumiperusteita, eikä Keskisen yksityiselämää.

Keskisen uusi tyttöystävä on ghanalainen missi, jonka tiedetään edustaneen maataan Miss Universum -kilpailuissa. Kyläkauppias törmäsi naiseen ensimmäistä kertaa internetissä, ja päätti ottaa kaunottareen yhteyttä. Yhteystiedot Keskinen sai Ghanassa asuvalta tutulta turvamieheltä. Julkisuudessa naista ei ole vielä esitelty.

Keskinen muistetaan aiemmasta suhteestaan ghanalaiseen malliin, Hamamat Montiaan. Parin suhde päättyi viime vuonna kuuluisaan kastikeriitaan, kun Keskinen kaatoi naisen tekemän kastikkeen lavuaarista alas. Kyläkauppias kertoi taannoin myös Hymy-lehdelle harrastaneensa seksiä yli 60 kansallisuuden kanssa. Mies kertoi naisten seksuaalisuuden lisääntyvän päiväntasaajaa lähestyessä, ja kehui saaneensa näillä seuduilla ennätykselliset 108 orgasmia illassa.