Tämä oli liikaa indonesialaisille: Lady Gaga peppu pystyssä lavalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga kiertää parhaillaan maailmaa Born This Way Ball -kiertueellaan. Rohkeista lavaesiintymisistään ja vaatevalinnoistaan tunnettu laulaja joutui äskettäin perumaan keikkansa Indonesiassa konservatiivisten muslimien uhkauksien takia.

Nyt Lady Gaga on kuitenkin noussut suunnitelmien mukaan lavalle Uuden-Seelannin Aucklandissa, jossa hän teki eilen ensimmäisen kolmesta keikastaan kaupungissa. Vector Arenalla esiintynyt supertähti ei tuttuun tapaansa peittänyt liikoja paljasta pintaa. Juuri samasta syystä indonesialaiset muslimit suivaantuivat ja vaativat keikan perumista.

Äskettäin 26-vuotiaasta tähdestä tuli Twitter-blogipalvelun seuratuin henkilö. Laulajattaresta tuli ensimmäinen käyttäjä, jolla on yli 25 miljoonaa seuraajaa. Lady Gagan taakse jäi viimein myös teinilaulaja Justin Bieber 22,5 miljoonalla seuraajallaan. Kolmanneksi seuratuin Lady Gagan ja Justin Bieberin jälkeen on laulajatar Katy Perry.