Nämä merkit paljastavat miehen olevan huono sängyssä

Lifestyle · Neea Jokinen

Moni nainen voi pitää huonona seksikumppanina miestä, joka ei ole kiinnostunut seksin aikana muusta kuin oman huippukohtansa saavuttamisesta. Nyt Glamour-lehti on listannut naisille vinkkejä, joiden avulla he pystyvät päättelemään, onko miehellä heikot rakastelutaidot.

Lehden mukaan mies osoittaa olevansa huono sängyssä, jos hän ihmettelee naisen ”Onko sinulla kondomia?” -kysymystä ääneen. Hälytyskellot alkavat soimaan nopeasti, jos mies ei ymmärrä naisen kondomi-vihjettä, vaan kyseenalaistaa sen.

Nainen voi saada miehestä huonon seksikumppanin kuvan, jos mies juo rutkasti Martini-drinkkejä. Lehden mukaan naiset tarkkailevat alkoholitottumusten lisäksi miehen hiustyyliä ja voivat sen perusteella päätellä tämän seksitaidot. Naiset saattavat olla hyvin epäileväisiä miehistä, joiden hiukset ovat kuin Jersey Shore -realityohjelmasta tutun Pauly D:n kopiot.

Selvä merkki heikosta rakastelijasta on se, jos mies ei pysty koskettamaan naista ja katsomaan häntä silmiin samaan aikaan. Jos mies ei käyttäydy herrasmiehen tavoin, niin nainen saattaa pitää häntä itserakkaana seksikumppanina. Naisille on tärkeää, että mies esimerkiksi avaa heille oven ja laittaa takin päälle.

Huonon seksikumppanin kuvan itsestään antaa mies, joka käyttää kieltään suutelun aikana kuin Scary Movie 2 -elokuvasta tuttu riivattu tyttö. Kieltä kurkkuun tunkeva mies nimittäin antaa vetisellä suutelutyylillään itsestään epävarman ja tyrkyn kuvan. Selvin merkki miehen huonoista rakastelutaidoista on se, että hän kehuskelee jatkuvasti olevansa loistava sängyssä.