Poliisi löysi pidätetyltä poikkeuksellisen härskin tatuoinnin – katso kuva

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailmalla tavanomaisten tatuointien suosio on kasvanut valtavasti viimeisen kymmenen vuoden aikana. Ihmiset saattavat esimerkiksi tatuoida vartaloonsa hauskoja lausahduksia. Nyt Yhdysvaltojen Texasissa asuva mies on ilmaissut mielipiteensä eräästä poliisimiehestä härskillä tatuoinnilla.

Trinityn kaupungissa asuva poliisi pidätti Jonathan Thompson -nimisen miehen maaliskuussa ryöstöstä epäiltynä. Ehdonalaiseen ryöstöstä tuomittu 30-vuotias mies päätti ottaa tuomion julistamisen jälkeen tatuoinnin, jossa hän mainitsi hänet pidättäneen poliisimiehen Woody Wallacen nimen.

Kuva: Trinity Countyn poliisi

Woody Wallace -niminen poliisimies joutui maanantaina jälleen tekemisiin miehen kanssa, sillä hän pidätti Thompsonin pahoinpitelystä epäiltynä. Pidätyskuvia ottaessaan poliisi sai kokea melkoisen yllätyksen, kun hän näki oman nimensä tatuoituna miehen jalkaan. Pidätetty mies julistaa tatuoinnissaan, että paikallinen poliisi voi imeä hänen penistään.

Poliisi kysyi mieheltä, miksi hän oli tatuoinut härskin lausahduksen jalkaansa. Jonathan Thompsonin mukaan hän halusi ottaa tatuoinnin, koska hän oli niin vihainen kyseiselle poliisimiehelle tämän maaliskuussa tehdystä pidätyksestä. The Smoking Gun -sivuston mukaan mies voidaan tuomiota kahdeksi vuodeksi vankilaan, koska hän rikkoi ehdonalaistaan.