Antonio Banderasin seuralaisen rintavako varasti huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin espanjalaisiin näyttelijöihin lukeutuva Antonio Banderas on luonut menestyneen uran näyttelijänä. Hänet tunnetaan parhaiten Zorro-elokuvista ja elokuvatrilogiasta Spy Kids. Banderas oli myös ääniroolissa Shrek-animaatioiden Saapasjalkakissana.

Nyt latinokomistus on kuvattu oman nimikkotuoksunsa lanseerausjuhlissa naisseurassa. Huomion tosin varastikin seuralaisena ollut meksikolainen näyttelijätär Ana de la Reguera, joka on tullut tutuksi esimerkiksi HBO-kanavan televisiosarjasta Eastbound & Down. Hänen asunsa kaula-aukko oli poikkeuksellisen antava, ja mahdollisesti jopa liiankin rohkea.

Latinohurmuri on Antonio Banderas naimisissa näyttelijä Melanie Griffithin kanssa ja heillä on yhteinen Estela del Carmen -tytär. Taannoin Banderas paljasti popin kuningattaren Madonnan olleen aikoinaan kiinnostunut hänestä. Banderas ei kuitenkaan olisi uskaltanut seurustella Madonnan kanssa, koska hän oli niin kuuluisa ja voimakas nainen. He kävivät kuitenkin yhdessä treffeillä.