Claudia Romani riisui märän fanipaitansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailman kärkikaartiin pääsee nousemaan vuosittain vain muutamia uusia nimiä, sillä paikka alan huipulla on ansaittava. Eräs kovista nousijoista ainakin palstamillimetreillä mitattuna on 30-vuotias italialainen mallikaunotar Claudia Romani.

Nyt Claudia on pitänyt kotimaansa puolta rapakon takana Miami Beachilla, jossa hän keikisteli kuvaussessiota varten Italian jalkapallojoukkueen fanipaidassa. Sadekuuro sattui kuitenkin alkamaan kesken kuvausten, joten Claudia joutui riisumaan märän paitansa.

Nykyisin Claudia tekee uraa myös mallimaailman ulkopuolella, sillä hän tähdittää Noche de Perros -televisiosarjaa yhdessä Erik Estradan kanssa. Kotimaassaan erittäin tunnettu tähti on parhaillaan tekemässä läpimurtoa myös Yhdysvalloissa.