Jessica Alba näyttää tavikselta perheenäidin arjessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimpien naisten joukkoon lukuisia kertoja rankattu Jessica Alba on nykyisin kahden lapsen äiti. Elokuvatuottaja Cash Warrenin kanssa vuonna 2004 naimisiin mennyt perheenäiti onkin viime aikoina keskittynyt lähinnä kotiäitinä olemiseen.

Nyt kahden suloisen tyttären, Honorin ja Havenin, äiti on kuvattu arkisissa puuhissa yhdessä lastensa kanssa. Perhe saapui nimittäin New Yorkista Los Angelesin kansainväliselle lentokentälle kuin mikä tahansa muu lapsiperhe.

Glamour oli nimittäin tilanteesta ja supertähden pukeutumisesta kaukana. Kuvat lienevätkin helpotus monille suomalaisillekin naisille, jotka ovat toistelleet jo vuosia, että jopa Jessica Alba on siviilissä aivan tavallinen kotiäiti.

Taannoin Jessica Alba myönsi seksikkään naisen maineen hivelevän perheenäidin itsetuntoa, mutta totesi samalla ettei hän halua olla seksiobjekti. Sen sijaan hän toivoisi voivansa olla tyylikäs ja elegantti roolimalli naisille.