Teinitähdet järkyttyivät – fani piileskeli roskiksessa tuntikausia

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Irlantilais-englantilainen One Direction -yhtye on noussut nopeasti teinityttöjen suursuosikiksi ympäri maailman. Supertähteyden myötä poikabändin jäsenet ovat joutuneet kohtaamaan hyvin fanaattisia faneja, jotka ovat valmiita tekemään lähes mitä tahansa tavatakseen popparit.

Nyt teinitähtien uutisoitiin järkyttyneen, kun heidän takahuoneensa roskiksesta löytyi yhtyeen tyttöfani. 18-vuotiaan Zayn Malikin mukaan fanaattinen ihailija oli maannut roskien seassa yli neljän tunnin ajan. Fanin uskotaan yrittäneen päästä bändin jäsenten luokse takaovelta, joka sijaitsi popparien takahuoneen lähettyvillä.

– Fani saatiin kiinni. Hän oli piiloutunut roskikseen, koska hän yritti päästä sisälle takaoven kautta, Zayn Malik kertoi Mirror-lehdelle.

Poikabändiläisten turvaksi on palkattu lukuisia henkivartijoita, sillä innokkaat fanit ovat hyökänneet poppareiden kimppuun jo useamman kerran. Niall Horan ja Liam Payne joutuivat taannoin 60 teinitytön ympäröimäksi New Yorkissa ja fanit tuhosivat tähtien vaatteet. Erään fanin on kerrottu meloneen kanootilla järven yli päästäkseen lähemmäs One Direction -yhtyettä.

One Direction -yhtye perustettiin X Factor -ohjelmassa, kun viisi nuorta miestä ei yksinään menestynyt kisassa. Heitä pyydettiin perustamaan bändi, ja sen jälkeen menestystä on tullut roppakaupalla. Yhtyeen ensimmäinen single What Makes You Beautiful nousi suoraan brittilistan ykköseksi ja esikoisalbumi Up All Night julkaistiin marraskuussa. Teinitähdet ovat kiertäneet tänä vuonna ahkerasti Yhdysvaltoja.