No nyt sen tekivät myös cheerleaderit – kuumat vartalot vangitsevat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kanadalainen popkaunotar Carly Rae Jepsen nousi aiemmin tänä vuonna maailmanlaajuiseen kuuluisuuteen teinitähti Justin Bieberin avulla. Sittemmin neitokaisen Call Me Maybe -kappale on noussut hitiksi, ja se soi parhaillaan myös Suomen radioaalloilla.

Nyt The Miami Dolphins -jalkapallojoukkueen cheerleaderit ovat tehneet musiikkivideon, jonka taustalla kuullaan Carly Rae Jepsenin ykkössingle. Nettivideolla nähdään, kuinka bikineihin sonnustautuneet kaunottaret liikuttelevat huuliaan hittikappaleen tahtiin ja esittelevät kiinteitä bikinivartalojaan.

Näyttävät neitokaiset kuvasivat musiikkivideon Dominikaanisessa Tasavallassa, jossa he olivat tekemässä myös vuoden 2013 uimapukukalenteriaan. Paljasta pintaa tarjoavalla musiikkivideolla cheerleaderit nähdään muun muuassa pallomeressä ja turkoosin meren rannalla.