Suhteen kiusalliset hetket: ”Mitä kun pieru kuuluu?”

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Alkututustumisen jälkeen monien rakastavaisten jännitys häviää, ja yhdessäolosta muotoutuu yhä rennompaa. Silloin tällöin kuitenkin tapahtuu jotain, joka voi luoda parille kiusallisen tilanteen. Nyt Cosmopolitan-lehti kertoo, miten tällaiset tilanteet voi hoitaa tyylillä.

Eräs kohtalokkaimmista suhteen koetinkivistä on ensimmäinen ääneen kuultu pieru. Paukautus voi tuoda hetkellisen hiljaisuuden, jonka voi rikkoa ääneen nauramalla. Kaasupäästöt kuuluvat kuitenkin normaaliin elämään, joten niistä ei kannata olla nolostunut.

Mies saattaa olla suhteen alkuvaiheessa vielä hämillään. Hän ei siis välttämättä tajua jokaisessa tilanteessa esitellä naista tyttöystäväkseen. Asiaa ei kannata korjata sosiaalisessa tilanteessa, vaan ottaa puheeksi kaksijalkaisen kanssa myöhemmin.

Sairastuminen voi myös pistää suhteen koetukselle. Monet miehet eivät välttämättä huomioi oireitaan ajoissa, ja voivat yrittää kipeänäkin ollessaan esittää välinpitämätöntä. Kumppani on kuitenkin hyvillään, jos hänelle osoittaa huomiota ja hellyyttä.

Ideaalitilanteessa pariskunta tunnustaa toisilleen rakkautensa samaan aikaan. Joskus toinen voi kuitenkin ehtiä ensin, ja jättää kumppaninsa sanattomaksi. Häkellyttävään tilanteeseen voi vastata suudelmalla, ja kertomalla miten hyvin viihtyy toisen seurassa. Tunnustukseen ei tarvitse vastata sanallisesti, jos ei ole siihen heti valmis.

Pariskunnan lähentyessä ja viettäessä aikaa yhdessä voi tavaroitakin joskus jäädä toisen luokse. Naiset kuitenkin jättävät välillä tarkoituksella esineitään miehen luo vinkiksi sitoutumisenhalustaan. Mies saattaa silti palauttaa tavarat, jolloin asian voi ottaa suoraankin puheeksi hänen kanssaan. Kun lupa on kysytty, voivat tavarat luontevasti löytää paikkansa hänen asunnoltaan.