Lucy Liu sai paparazzin kompuroimaan nolosti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Charlien enkelit -hittisarjan elokuvaversiossa taannoin miljoonat miehet hurmannut aasialaistaustainen näyttelijäkaunotar Lucy Liu on sittemmin tehnyt ääniroolin esimerkiksi Kung Fu Panda -animaatioelokuvassa, mutta kovin näkyviä rooleja ei ole viime aikoina nähty.

Nyt Lucy Liu on joutunut paparazzien tähtäimiin Los Angelesin kansainvälisellä LAX-lentokentällä, jossa hän sai todistaa samalla myös erään paparazzin kompurointia. Monista muista julkkistähdistä poiketen Lucy Liu tarjosi apuaan kuvaajalle.

Taannoin Lucy Liu joutui varautumaan pahimpaan tutustuessaam poliisin työhön Los Angelesin pahamaineisimmilla jengialueilla. Hän perehtyi aitoon toimintaan Southland-elokuvaansa varten ja joutui esimerkiksi pukemaan luotiliivit ylleen varmuuden vuoksi. Varsinaiseen toimintaan Liu ei kuitenkaan osallistunut, vaan tyytyi istumaan partioauton kyydissä.