Näin ajat exäsi raivon partaalle

Lifestyle · Neea Jokinen

Eroamisesta jää yleensä paha maku suuhun varsinkin silloin, kun se tapahtuu yllättäen. Monet saattavatkin turvautua kostoon päästäkseen yli entisestä rakkaastaan. Nyt Cosmopolitan-lehti on julkaissut verkkosivuillaan vinkkejä naisille, jotka haluavat tehdä ex-poikaystävänsä kateelliseksi.

Naisen kannattaa julkaista esimerkiksi Facebook-profiilissaan kuvia, joissa hän poseeraa tuntemattomien ja hyvännäköisten miesten kanssa. Entinen poikaystävä saattaa nimittäin kiehua kateudesta, kun hän näkee naisen toisen miehen kainalossa. Nainen voi myös julkaista hauskoja kirjoituksia profiilissaan, jotta mies näkee hänen olevan onnellinen sinkkuelämästään.

Nainen voi yrittää tehdä miehen kateelliseksi järjestämällä hänelle sokkotreffit. Jos nainen tapaa entisen poikaystävänsä esimerkiksi bileissä, niin hänen kannattaa esitellä kaksilahkeinen jollekin uudelle naistuttavuudelle. Mies saattaa mennä hyvin hämilleen entisen kumppaninsa treffiehdotuksesta, sillä viimeistään silloin hän tajuaa naisen päässeen yli erosta.

Näyttävät yhteentörmäykset voivat toimia, jos nainen haluaa tehdä entisen poikaystävänsä mustasukkaiseksi. Naisen kannattaa ilmestyä kuuman miehen kainalossa juhliin, jossa on myös hänen ex-kumppaninsa. Yksi tehokkaimista tavoista tehdä entinen mies kateelliseksi on se, että panostaa eron jälkeen ulkonäköönsä. Moni saattaa purkaa erosurunsa kuntoiluun, jolloin hävinneet liikakilot ja kiinteynyt vartalo voivat saada entisen poikaystävän haikailemaan jättämäänsä naista.

Jätetty nainen voi kostaa entiselle kumppanilleen menestyksen avulla. Naisen kannattaa kertoa esimerkiksi ylennyksestään tai uudesta työpaikastaan ihmiselle, joka kertoo varmasti ilouutisen eteenpäin ex-poikaystävän korviin. Neitokainen voi luoda kateuden tunteita menneisyyden miehelleen esimerkiksi matkustamalla entisen kumppaninsa lempilomakohteeseen.