Rihannan huumeviittaukset jatkuvat – tässä tuorein kohukuva

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Rihanna on viime päivinä ollut runsaasti otsikoissa seksiin liittyvien lausuntojensa ja valokuviensa merkeissä. Lisäksi hän juhli itsensä taannoin sairaalakuntoon. Nyt kaunotar on herättänyt jälleen kiinnostusta Twitter-bloginsa päivityksillä.

Neitokainen julkaisi blogissaan otoksen uusimmasta hankinnastaan. Villiä elämäntyyliä viettävä laulajatar on nyt panostanut aikaisiin aamuherätyksiin, sillä tähti esitteli kuvassa kannabisteemalla varustellun herätyskellon. Poptähti on aiemminkin herättänyt huomiota huumeaiheisilla tempauksillaan, esimerkiksi äskettäin tähti kuvattiin Snoop Doggin ja Warren G:n kanssa huumesätkä suussaan.

Kuva: Twitter

Rihanna rankattiin toukokuussa maailman neljänneksi vaikutusvaltaisimmaksi julkkikseksi Forbes-talouslehden listauksessa. Hänet nähdään paraikaa valkokankaalla Battleship-elokuvassa, jota hän on markkinoinut ahkerasti maailmalla. Rihanna nähdään myös The Fast and the Furious 6 -elokuvassa, joka saa ensi-iltansa vuonna 2013.