Abigail Clancy paljasti timmin bikinivartalonsa netissä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Brittiläinen glamour-malli Abigail ”Abbey” Clancy tunnetaan saarivaltiossa lähinnä realitytähtenä, mutta myös alusvaatekuvistaan ja muotinäytöksistään. Brittimiehet rankkasivat hänet pari vuotta sitten maailman 10. seksikkäimmäksi naiseksi.

Nyt 26-vuotias vaalea kaunotar on julkaissut Twitter-blogissaan kuvan, jossa hän esittelee hoikkaa bikinivartaloaan. Viime vuonna Sophia-esikoistyttärensä synnyttänyt Abbey näyttää karistaneen viimeisetkin raskauskilonsa, sillä realitytähden vartalossa ei näy jälkeäkään raskaudesta. Neitokaisen bikinikroppaa kehtaakin esitellä esimerkiksi auringonoton merkeissä.

Kuva: Twitter

Realitytähti oli muutama vuosi sitten kilpailemassa Huippumalli haussa -ohjelman brittiversiossa. Hän sijoittui kilpailussa toiseksi ja sai rahakkaan mallisopimuksen, joka takasi julkkiksen statuksen pitkäksi aikaa. Sittemmin Abigail Clancy on muun muuassa poseerannut lukuisten aikakauslehtien kansikuvissa ja mainostanut useita vaate- ja alusvaatemerkkejä.

Kuva: Twitter