Malin Akerman esitteli valtavan halkionsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ruotsalaiskaunotar Malin Akerman nousi taannoin otsikoihin yllättävällä tavalla, kun hänet valittiin Inferno-elokuvan pääosaan Lindsay Lohanin saatua potkut samasta roolista. Kiinnityksen jälkeen neitokainen onkin ollut kovasti otsikoissa ja poseerannut julkkisjuhlien punaisilla matoilla.

Naapurimaassamme syntynyt nouseva tähti on kuvattu Warner Brosin bileissä, joissa juhlittiin Rock of Ages -elokuvan maailmanensi-iltaa. Hollywoodin ydinkeskustan Graumanin Kiinalaisen teatterin punaisella matolla Malin esitteli erityisesti iltapukunsa valtavaa halkiota, joka ulottui lantiolle saakka.

Tukholmassa syntynyt 34-vuotias Malin Akerman, alunperin Malin Åkerman, tunnetaan näyttelijänuransa lisäksi myös mallina ja laulajana. Lapsuutensa Ruotsissa ja Kanadassa viettänyt kaunotar löydettiin 17-vuotiaana malliksi Kanadassa. Sittemmin Kaliforniaan muuttanutta Malinia on nähty muiden muassa televisiomainoksissa ja viime vuosina myös useissa elokuvissa. Taannoin neitokainen koristi myös Maxim-lehden kansikuvaa ja poseerasi jopa yläosattomissa.