Muistatko sarjakuvien Ressu-koiran? Tässä sille tosielämän vastine

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

YouTube-palvelu on pullollaan koira-aiheisia videoita, joissa esimerkiksi omistajat ovat kuvanneet lemmikkiensä hauskoja temmellyksiä. Jotkut koiravideot keräävät nopeasti katsojia ja voivat päätyä uutisotsikoihin. Nyt verkossa ihastuttaa erään tosielämän Ressu-koiran rentouttavat puuhat, jotka on ikuistettu videolle.

Tenavat-sarjakuvista tuttu Ressu-koira asuu Jaska Jokunen -hahmon pihalla koirankopissa. Yleensä beagle-rotuinen koira makaa koirankoppinsa katolla ja juttelee lintuystävälleen Kaustiselle. Viime kuussa julkaistulla nettivideolla nähdään koira, joka on kuin ilmetty Ressu-sarjakuvahahmo.

Nettivideolla nähdään, kuinka ruskeavalkoinen koira makaa koirankopin päällä hyvin löysän näköisessä asennossa. Auringon lämmöstä nautiskeleva koira muun muuassa antaa takajalkojensa roikkua katon reunalta. Mahallaan makaava hauva ei anna edes isäntänsä puheiden pilata rentoutumishetkeään.