18-vuotias teinitähti deittaili 32-vuotiaan kaunottaren kanssa: ”Pelkkää seksiä”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Irlantilais-englantilainen One Direction -yhtye on noussut nopeasti teinityttöjen suursuosikiksi ympäri maailmaa. Yksi poikabändin suosituimmista jäsenistä on 18-vuotias Harry Styles, joka on kerännyt jo itselleen oman fanijoukon. Teinipoppari pokasi äskettäin erään ihailijansa yleisön joukosta kesken keikkansa.

Nyt Harry Stylesin ystävä paljasti julkisuuteen, että teinitähden taannoinen romanssi 32-vuotiaan Caroline Flackin kanssa oli vain fyysistä. Laulajan entisen luokkatoverin mukaan teinipoppari vietti aikaa televisiokaunottaren kanssa pelkän tyydytyksen vuoksi. Pariskunta tapasi taannoin X Factor -ohjelman kuvauksissa.

– Harry alkoi nauramaan, kun kysyin häneltä jotain Carolinesta. Harryn mukaan heidän suhteensa oli vain fyysinen, eikä mitään muuta. Se on niin hänen tapaistaan, sillä Harry rakastaa huomiota ja ottaa siitä kaiken irti, Will Sweeney kertoi The People Styles -lehdelle.

Englannin Cheshiresta kotoisin oleva Harry Styles on nauttinut viime kuukaudet maailmanlaajuisesta suosiosta. Kiharapään on huhuttu deittailleen lukuisten julkisuudesta tuttujen naiskaunottarien kanssa, kuten Emily Atackin ja Pixie Lottin kanssa. Teinipopparien kerrottiin taannoin asettaneen yläikärajan deittaamiselle Harry Stylesin ”puumasuhteen” takia.