Jennifer ”Jenni” Farley baaritappelussa: ”Tilanne riistäytyi käsistä”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailmankuulusta The Jersey Shore -ohjelmasta kuuluisuudeksi noussut Jennifer ”Jenni” Farley tunnetaan myös Jwoww-nimellä. Realitytähti on luonut jo menestyneen bisnesuran, sillä hän on julkaissut muun muuassa oman hajuveden ja bikinimalliston.

Nyt 26-vuotiaan Jenni Farleyn kerrotaan joutuneen rajuun baaritappeluun The Jersey Shore -kollegoidensa kanssa. Realitytähdet olivat viettämässä iltaa Bamboo-baarissa, kun he ajautuivat käsirysyyn erään miesjoukon kanssa. Lähteen mukaan Jwoww’n poikaystävä oli pahoinpidellyt useita miehiä baaritappelun aikana.

– Koko juttu riistäytyi käsistä ja Jenni nyrjäytti nilkkansa. Baaritappelu oli todella raju, lähde kertoi Us Weekly -sivustolle.

Jenni Farleyn mukana baarissa oli Pauly D, Ronnie Ortiz-Magro ja Mike ”The Situation” Sorrentino. Heidän kerrotaan olleen kuvaamassa The Jersey Shore -sarjan kuudetta tuotantokautta baaritappelun aikaan. Realitytähtien uhreiksi joutuneiden miesten uskotaan vievän asian oikeuteen.

Jwoww sai syyskuussa Playboy-lehdeltä 400.000 dollarin tarjouksen alastonkuvissa poseeraamisesta. Hän joutui kuitenkin perumaan suunnitelmansa, sillä realityohjelman sopimus ei antanut mahdollisuutta nakukuviin. Jersey Shore -sarjan lisäksi Jwoww tekee parhaillaan aktiivisesti omaa televisiouraa, jonka menestys jää kuitenkin nähtäväksi.