Suosikkiyhtyettä sivallettiin rajusti lehdessä – katso kuva

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kanadan menestyneimpiin rock-yhtyeisiin lukeutuva Nickelback saapuu ensimmäiselle Suomen-visiitilleen syksyllä osana laajaa maailmankiertuettaan. Tuoreimmalla albumillaan Here And Now kultaa Suomessa myynyt bändi esiintyy Helsingissä 16. syyskuuta.

Nyt mielipiteitä herättävä bändi on joutunut rajun sivalluksen kohteeksi. Boise Weekly -lehti on nimittäin julkaissut tekstin, jossa eräs toimittaja kirjoittaa sarkastisesti rock-yhtyeen tulevasta Idahon keikasta. Kirjoittaja muun muuassa luettelee tekstissään lukuisia vaihtoehtoja, joita voi tehdä keikkalipun 45 dollarin hinnalla.

– Voit käyttää 45 dollaria Nickelbackin keikkaan tai sitten voit mennä katsomaan samalla hinnalla esimerkiksi Men In Black 3 -elokuvan viisi kertaan, Josh Gross -niminen toimittaja kirjoittaa.

Nickelback teki läpimurtonsa vuonna 2001 How You Remind Me -singlellään ja siitä lähtien Nickelbackin musiikki on kuulunut maailman rock-radioiden soitetuimpiin. Nickelback on äänestetty useamman kerran maailman huonoimmaksi yhtyeeksi. Monet ovat ilmaisseet vihaavansa kyseistä bändiä, koska heidän kaikki kappaleet kuulostavat samalta.