Hittiyhtye Skunk Anansie palaa uudella levyllä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen menestysbändi Skunk Anansie julkaisee viidennen studioalbuminsa Black Traffic 14. syyskuuta. Levy on bändin ensimmäinen itsenäinen julkaisu oman levy-yhtiönsä Boogooyamman kautta yhteistyössä earMUSICin kanssa. Yhtye juhlistaa albumin julkaisua mittavalla Euroopan kiertueella.

Albumi nauhoitettiin Lontoossa ja tuottajana toimi Skunk Anansien lisäksi Chris Sheldon. Miksauksesta vastasivat Jeremy Wheatley ja Adrian Bushby.

– Olemme halunneet olla vastuussa omasta kohtalostamme jo monta vuotta. Valittajat saavat valittaa musiikkiteollisuuden nykytilasta, mutta me olemme nähneet sen positiivisena mahdollisuutena kehittää työskentelytapojamme ja kontrolloida paremmin taidettamme. Olemme todella innoissamme Skunk Anansien tulevaisuudesta uuden albumimme ja levy-yhtiömme myötä, yhtye kertoo.

Uusi levy on jatkoa vuoden 2010 menestysalbumille Wonderlustre, jonka merkeissä bändi kokosi voimansa uudelleen yhteen kahdeksan vuoden hiljaiselon jälkeen.

– Palasimme yhteen, koska keskinäinen kemiamme on niin vahva. Olemme erittäin ylpeitä aiemmasta materiaalistamme, mutta tulevaisuus on se joka vie meitä eteenpäin.