Julkkiskaunottaren alastonkuvat ovat aitoja: ”Hävytöntä!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohutusta amerikkalaisesta Jersey Shore -realityohjelmasta tunnetuksi tullut realitytähti Snooki, oikealta nimeltään Nicole Polizzi, odottaa parhaillaan esikoistaan. Viikonloppuna neitokainen nousi kuitenkin otsikoihin aivan toisissa merkeissä.

Snooki nähdään nimittäin parhaillaan verkkoon vuotaneissa alastonkuvissa, joissa julkkistähden intiimit ruumiinosat paljastuvat. Vuotaneita kuvia väitettiin ensin tekaistuiksi, mutta nyt Snookin tiedottaja on kuitenkin vahvistanut ne aidoiksi. Kuvat on julkaistu esimerkiksi Daily Mailin sivuilla.

– Nämä ovat selvästi yksityisiä valokuvia, joita ei ole tarkoitettu yleiseen levitykseen. On hävytöntä, että joku on päättänyt vuotaa kuvat julkisuuteen, tiedottaja kertoi Us Weekly -lehdelle.

The Jersey Shore -ohjelmassa useita kertoja paljasta pintaa vilautellut realitytähti sai viime vuonna nimikkoseksilelun, kun amerikkalaisyhtiö julkaisi puhallettavan Snooki-seksinuken. Tuotteen pakkauksessa Snookia pannaan halvalla hieman turhankin rajuin sanakääntein. Aiemmin sama yhtiö on lanseerannut kauppoihin vastaavat “pumpattavat barbarat” myös muiden muassa Beyoncesta, Lady Gagasta ja Miley Cyrusista.