Bam Margera kiidätettiin sairaalaan – tältä onnettomuus näytti

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Hurjapäisen Jackass-tiimin jäsen Bam Margera tunnetaan erittäin rajuista stunteistaan ja vaarallisista tempauksistaan. Useita vammojakin uransa aikana saanut Margera on nyt joutunut sairaalaan laskettuaan kajakilla putouksesta yli 30 metrin korkeudesta.

Kuva: YouTube

Päätähuimaavassa laskussa Margeralla oli mukaan kajakkilaskun ammattilainen Steven Fisher. Tapahtumasta kuvatulla YouTube-videolla näkyy, kuinka Jackass-Bam myöntää avoimesti olevansa peloissaan ennen huimaa laskua. Kamera seuraa kaksikon mukana stuntin alusta loppuun, eli katsoja pääsee niin sanotusti itsekin mukaan yli 30 metrin korkeudesta tapahtuneeseen laskuun.

Ilman vammoja tempusta ei kuitenkaan selvitty, sillä laskun jälkeen Bam julkaisi Twitter-mikroblogissaan kuvan omalta sairaalavuoteeltaan. Mies kertoi blogissaan joutuneensa tyräoperaatioon tempauksen johdosta. Fisherin ei kerrota saaneen laskussa minkäänlaisia vammoja.

Kuva: YouTube

Kaikki Jackass-tiimin jäsenet tunnetaankin hurjapäisistä tempauksistaan. Vuonna 2011 Mike Tyson murskasi televisio-ohjelmassa Steve-O:n nenän. Tiimi koki myös viime vuonna odottamattoman menetyksen, kun ryhmän jäsen Ryan Dunn menehtyi 34-vuotiaana rajussa auto-onnettomuudessa Philadelphiassa.