Ilary Blasi ihastutti rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italialainen mallikaunotar Ilary Blasi ei ole vielä onnistunut nousemaan mallimaailman kärkikaartiin, mutta kotimaassaan hän on seurattu julkkistähti. Erittäin monipuolisen uran tehnyt kohukaunotar voi hyvinkin saada pian myös kansainvälistä huomiota.

Viime päivinä Ilary Blasi on kuvattu useita kertoja nautiskelemassa Miami Beachilla, ja eilen hän oli jälleen keikistelemässä rannalla pienissä bikineissä. Neitokaisella oli mukana poikaystävä Francesco Totti, mutta siitä huolimatta hänen vartalonsa sai muiden miesten jakamattoman huomion.

30-vuotias italialainen malli Ilary Blasi aloitti julkisen uransa jo kolmevuotiaana, jolloin hän näytteli ensimmäisessä televisiomainoksessaan. Viisivuotiaana vuorossa oli jo ensimmäinen rooli elokuvassa David & David. 17-vuotiaana hän osallistui Miss Italia -kisoihin. 20-vuotiaana malliura käynnistyi alastonkuvilla ja jatkui lopulta muotinäytösten catwalkeille. Blasi avioitui vuonna 2005 jalkapallotähti Francesco Tottin kanssa.