Imogen Thomasin muhkea bikinipeppu päätyi nettikuviin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Walesialainen glamour-malli ja televisiopersoona Imogen Thomas nousi taannoin viihdelehtien otsikoihin paljastettuaan salasuhteensa huippufutari Ryan Giggsiin. Miss Wales -missikilpailun voittaja esiintyi vuonna 2006 kolmen kuukauden ajan Big Brother -realitysarjassa.

Nyt kodinrikkojan mainetta kantava Imogen Thomas on julkaissut Twitter-faniensa ihailtavaksi kuvan, jossa hän esittelee muhkeaa takamustaan. Kuvassa neitokainen poseeraa italialaisen hotellihuoneen parvekkeella peppu kameraan päin suunnattuna. Kaunottaren takamus jättää varjoonsa upeat merimaisemat.

Imogen Thomasin Twitter-blogia seuraa nykyisin yli 300.000 fania. Neitokainen julkaiseekin aika ajoin rohkeita otoksia blogiinsa ihailijoidensa nähtäväksi. Hän kertoi taannoin aloittaneensa tiukan kuntokuurin, koska hän haluaa vatsalihaksensa näkyviin. Kaunotar on kertonut, että hän on saanut litistettyä vatsaansa bikram-joogalla.