Futistähden salarakas prostituoitu on tanoreksikko: ”Kolme kertaa päivässä solariumia”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Julkkisfutari Wayne Rooney joutui vuonna 2010 seksiskandaalin keskiöön, kun hän jäi kiinni uskottomuudesta prostituoitujen kanssa samalla kun hänen Coleen-vaimonsa oli raskaana. Yksi jalkapalloilijan salarakkaista oli 22-vuotias Jenny Thompson, josta tuli heti julkkistähti.

Nyt nuori seurapiirisjulkkis kertoi pelkäävänsä syöpää. Jenny Thompson nimittäin uskoo sairastuneensa melanoomaan käsistä riistäytyneen solariumin käytön takia. Bruneten mukaan hän kävi taannoin jopa kolme kertaa päivässä solariumissa, koska hän halusi kohentaa itsetuntoaan. Nainen kertoi addiktoituneensa ruskettumiseen, kun hän näki erään televisiohaastattelunsa.

– Vihasin ulkonäköäni, kun katsoin televisiohaastattelua. Päätin panostaa ruskettumiseen. Minua haukuttiin tanoreksikoksi. Pakkomielteeni pelotti minua, Jenny Thompson kertoi Daily Star Sunday -lehdelle.

Jalkapallotähti Wayne Rooney putosi taannoin seksiskandaalinsa takia suositusta tähdestä jopa omien fanien hylkimäksi heittopussiksi. Sittemmin hänen Coleen-vaimonsa antoi uskottomuuden anteeksi. Pariskunnalla on Kai Wayne Rooney -niminen poikalapsi, joka syntyi vuonna 2009. Heidät kuvattiin äskettäin lemmenlomalla Yhdysvalloissa.