Kissanpentujen hellyttävä kylpyhetki päätyi nettivideoksi

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Jotkut lemmikkikoirat ja -kissat eivät juurikaan nauti kylpemisestä ja ne pyrkivätkin välttelemään sitä kaikin keinoin. Moni eläin näyttääkin omistajalleen esimerkiksi hyvin nyrpeää ilmettä pesun aikana. Nyt verkossa on julkaistu suloinen video märistä kissanpennuista, jotka naukuvat kohtaloaan kylpyammeessa.

Nettivideolla nähdään, kuinka kaksi naista seisovat kylpyhuoneessa. Toinen nainen kuvaa kännykällään kylpyammetta, jonka pohjalla tepastelee joukko märkiä kissanpentuja. Kissanpennut eivät juurikan pidä tilanteesta, sillä ne ovat loukussa ammeessa.

Kisulit päästelevät kurkuistaan iniseviä ääniä, jotta naiset nostaisivat ne pois ammeesta. Videota kuvaava nainen liikuttaa kameransa yhden kissanpennun eteen, ja lähikuvassa kisuli näyttää hyvin tuohtuneelta. Uitettu kissanpentu muun muuassa yrittää osua tassullaan kameraan.