Realitytähti pelkää imetystä: ”Olen vähän niin kuin lehmä”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kohutusta amerikkalaisesta Jersey Shore -realityohjelmasta tunnetuksi tullut julkkistähti Snooki, oikealta nimeltään Nicole Polizzi, odottaa parhaillaan esikoistaan. Neitokainen joutui äskettäin kohun ympäröimäksi, kun hänen alastonkuvansa vuotivat verkkoon.

Nyt 24-vuotias Snooki on tehnyt televisiohaastattelun kihlattunsa Jionni LaVallen kanssa. Realitytähti kertoi muun muuassa pelkäävänsä imettämisestä, koska se näyttää hänen mielestään todella kivuliaalta. Neitokainen haluaa kuitenkin pumpata rintamaitoaan lapselleen, koska rintamaito on hyväksi lapselle.

– Imettäminen näyttää niin kivuliaalta. Haluan pumpata rintamaitoani, koska se on lapselle ravitsevaa. Olen vähän niin kuin lehmä ja annan maitoni tulla ulos, Snooki kertoi Good Morning America -ohjelman haastattelussa.

Raskauden myötä tuhdistunut julkkisneitokainen kertoi aiemmin tänä vuonna, että hänen rintansa ovat paisuneet C-kuppikoosta yhden koon suuremmiksi. Hän aikoo hankkia silikonirinnat imetysajan jälkeen, sillä hän haluaa sulojensa pysyvän terhakassa kunnossa. Lisäksi Snooki toivoo, että hän saa MILF-tittelin.

Snooki tekee myös ohjelmaa kollegansa Jenni Farleyn, eli Jwoww’n, kanssa. Sarjan piti alunperin kertoa kaksikon ystävyyssuhteesta, mutta nyt sarjan kerrotaan keskittyvän Snookin raskausaikaan. Sarjan tekoon on tosin liittynyt muitakin värikkäitä vaiheita. MTV-televisiokanava joutui äskettäin pettymään, kun New Jerseyn Hobokenin pormestari Dawn Zimmer ei antanut kuvauslupaa kaupungissaan Shore-sarjalle. Pormestarin mukaan Snookin tulo nimittäin aiheuttaisi “painajaismaisen fanihysterian”.