Televisiotähden traaginen menetys: ”Tuijotan tyhjyyteen ja syytän itseäni”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen realitytähti Bethenny Frankel on monille suomalaisille vielä varsin tuntematon julkkiskaunotar, mutta Yhdysvalloissa hänen edesottamuksiaan seurataan nykyisin aktiivisesti myös viihdelehdissä.

Nyt 41-vuotias Bethenny Frenkel avautui lehtihaastattelussa taannoisesta keskenmenostaan. Brunette menetti toisen lapsensa, jota hän odotti miehensä Jason Hoppyn kanssa. Realitytähden mukaan lääkärit olivat varoittaneet häntä raskauden mahdollisesta keskeytymisestä, koska hänen ensimmäinen raskautensa oli vaikea ja hän oli jo yli 40-vuotias.

– Keskenmenon jälkeen en ole pystynyt tekemään mitään. Istun päivittäin tunteja sohvalla. Tuijotan tyhjyyteen ja syytän itseäni, Bethenny Frankel kertoi Glamour-lehdelle.

Julkkistähden mukaan hänen lapsensa olisi ollut tyttö. Bethenny Frankel kertoi, että hän haaveilee edelleen raskaaksi tulemisesta. Hän meni naimisiin Jason Hoppyn kanssa vuonna 2010. Pariskunnalla on Bryn-niminen tytär, joka syntyi samana vuonna.

Bethenny Frankel tuli alunperin tunnetuksi Martha Stewartin emännöimän Diili-ohjelman tuotantokaudelta, mutta sittemmin hänet kiinnitettiin New Yorkin Täydelliset naiset -realitysarjaan ja lopulta hän sai myös kaksi omaa elämäänsä seuraavaa realitysarjaa Bethenny Getting Married? ja Bethenny Ever After. Televisiouran lisäksi hän pyörittää perustamaansa Skinnygirl Cocktails -yritystä.