Räpin supertähti Busta Rhymes saapuu Blockfesteille!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-kulttuurille omistettu kaupunkifestivaali Blockfest julkistaa nyt toisen ulkomaalaisen pääesiintyjänsä rap-legenda Ice Cuben lisäksi. Tapahtuman toinen supertähti on Busta Rhymes, joka päättää Tampereen Ratinanniemessä 17. – 18. elokuuta 2012 järjestettävän Blockfest-tapahtuman lauantain ohjelmiston.

Jamaikalaisvaikutteisesta ulosannistaan helposti tunnistettava Busta Rhymes aloitti uransa vuonna 1990 perustetussa Leaders of the New School -ryhmässä. Underground-piireissä arvostetun ryhmän hajottua hän siirtyi sooloartistiksi ja teki maailmanlaajuisen läpimurtonsa. Viime vuonna Busta Rhymes liittyi Lil Waynesta ja Drakesta tunnetun Cash Money Recordsin artistirosteriin. Mieheltä onkin jo tiedossa uutta materiaalia.

Busta Rhymes on näytellyt useissa elokuvissa – kuten esimerkiksi Shaft – sekä monissa televisiosarjoissa. Hänellä on myös peräti 11 Grammy-ehdokkuutta. Huippuenergisistä keikoistaan tunnettu tähti on tehnyt yhteistyötä rapmusiikin kärkinimien lisäksi esimerkiksi Chris Brownin, Mariah Careyn ja The Pussycat Dollsin kanssa.

Uudelle Ratinanniemen festivaaliareenalle saapuu amerikkalaistähtien lisäksi koko kotimainen kärkikaarti, kuten Jukka Poika, Asa, Paleface, Petri Nygård, Cheek, Elokuu sekä Rähinä Live -show Fintelligensin johdolla, yhteensä yli 30 artistia.

Blockfest järjestetään elokuussa jo viidennen kerran, aikaisempina vuosina tapahtuma on ollut jo ennakkoon loppuunmyyty. Tapahtuma on sallittu kaikenikäisille, festivaalilla on erilliset anniskelualueet sekä suurteltta säävaihteluiden varalta. Lippuja saa Lippupalvelusta ja Tiketistä sekä valikoiduista erikoisliikkeistä.