Elin Nordegren on kuuma bikinihottis

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Urheiluhistorian suurin seksiskandaali sai alkunsa vuonna 2009, kun golf-tähti Tiger Woods jäi kiinni uskottomuudesta. Golffari petti ruotsalaista vaimoaan Elin Nordegreniä lukuisten naiskaunottarien kanssa. Sittemmin Woods kirjautui muun muuassa vieroitukseen seksiriippuvuutensa takia.

Nyt 32-vuotias entinen huippumalli kuvattiin rentoutumassa rantalomalla Bahamalla. Näyttävä blondi oli valinnut ylleen kirkkaansiniset bikinit, jotka imartelivat kahden lapsen äidin treenattua vartaloa. Elin Nordegren nautiskeli auringosta lastensa Samin ja Charlien kanssa.

Vuoden 2009 marraskuussa Elin Nordegren raivostui saatuaan tietää miehensä seksinnälkäisistä naisseikkailuista. Skandaali johti avioeroon, jossa Elin tienasi noin 100 miljoonaa dollaria. Sittemmin Elin määräsi romutettavaksi Tigeriltä saamansa ökyasunnon ja rakennuttaa parhaillaan tilalle uutta taloa. Taannoin Elin erosi rikkaasta poikaystävästä Jamie Dinghamista.