Emma Stone huolestui: ”Elämäni voi loppua koska tahansa”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Näyttelijäkaunotar Emma Stone on tehnyt viime vuosina näyttävää uraa Hollywoodissa. Superbad-elokuvassa läpimurtonsa tehnyt neitokainen nähtiin taannoin myös Zombieland ja Easy A -elokuvien tähtenä, ja tammikuussa hänet äänestettiin vuoden 2012 kuudenneksi haluttavimmaksi naiseksi.

The Amazing Spider-Man -elokuvassa seuraavaksi nähtävä Emma Stone on nyt paljastanut julkisuudessa erään suurimmista peloistaan. Kaunotarta huolettaa hänen oma kuolevaisuutensa. Lapsena terapiassakin käynyt tähti kertoo, että jostain syystä ajatus kuolemasta on usein hänen mielessään.

– Kuolemani huolettaa minua. Olen hyvin tietoinen siitä, että elämäni voi loppua koska tahansa. Olen ollut lapsesta asti tällainen, kertoo Emma Stone Breaking News -sivustolle.

Tähtikaunotar kertoo haastattelussa myös huolehtivansa eniten elämästä silloin, kun hänen asiansa ovat todella hyvin. 23-vuotias Stone tietää, että asiat usein muuttuvat. Tähti uskoo myös onnen kätkemiseen, sillä hän on ollut hyvin lyhytsanainen julkisuudessa uusimman rakkautensa suhteen. Stonen kerrotaan deittailevan tällä hetkellä The Amazing Spider-Man -elokuvan vastanäyttelijäänsä Andrew Garfieldia.

Emma Stone paljasti äskettäin saaneensa paniikkikohtauksen Crazy Stupid Love -elokuvansa kuvauksissa. Hän tarvitsi sijaisnäyttelijän erääseen elokuvan kohtaukseen, jossa vastanäyttelijä Ryan Goslingin oli tarkoitus nostaa hänet ilmaan. Näyttelijäkaunotar ei nimittäin pystynyt siihen itse lapsuudessa tapahtuneen välikohtauksen takia. Stone kertoi murtaneensa lapsuudessaan molemmat kätensä, kun hän tippui liikuntatunnilla nojapuiden päältä.