Katie Pricen äiti kritisoi tyttärensä paljastelua: ”Näytät 18-vuotiaalta!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Realitytähti Katie Price eli povipommi Jordan, on tullut miljoonille tutuksi kolmossivun tyttönä ja omista realitysarjoistaan. Vähäpukeisuudestaan tunnettu kolmen lapsen äiti paljasti taannoin yrittävänsä jälleen saada jalansijaa musiikkialalla, sillä kaunotar aikoo julkaista piakkoin uuden levyn.

Katie Price on nähty julkisuudessa vähäpukeisena jo useiden vuosien ajan. Luulisi siis, että tähden vanhemmat olisivat jo tottuneet hänen tempauksiinsa. Nyt kuitenkin povipommin äiti Amy Price on torunut tytärtään hänen paljastavasta pukeutumisestaan. Äiti ilmaisi huolensa Katielle ja vaati häntä muuttamaan tyyliään.

– Sinun täytyy näyttää ikäiseltäsi eli 33-vuotiaalta eikä 18-vuotiaalta. Yrität näyttää liian nuorelta, kertoi Amy Price tyttärelleen Katie-televisio-ohjelmassa.

Äidin kerrotaan huolestuneen, kun hän näki verkossa kuvia, joissa Katie poistui ravintolasta yhdessä on-off -poikaystävänsä Leandro Pennan kanssa. Pricen yllä oli kuvissa mustat legginsit, joiden läpi näkyivät tähden mustat stringit. Äiti vetosi povipommiin, jotta hän karsisi tyylistään pois härskit elementit.

Äskettäin Pricen kerrottiin kihlautuneen poikaystävänsä kanssa. Price ja Penna ovat ehtineet lyhyen suhteensa aikana jo eroamaankin. Jos avioliitto toteutuu, olisi se jo Pricen kolmas avioliitto seitsemän vuoden sisään. 33-vuotias Price erosi itseään kahdeksan vuotta nuoremmasta argentiinalaismallista viime vuoden lokakuussa lyhyen seurustelun päätteeksi. Pennan huhuttiin kosineen Pricea jo viime jouluna pariskunnan välirikon aikana, mutta vahvistusta parin kihlaukselle ei kuitenkaan tuolloin annettu.

Katie Pricen tuorein avioliitto päättyi virallisesti vasta maaliskuussa, kun Pricen ja vapaapainija Alex Reidin avioero astui virallisesti voimaan. Pariskunta avioitui Las Vegasissa vuoden 2010 helmikuussa vain lyhyen seurustelun jälkeen. Viimeisimmän eronsa tiimellyksessä Price vannoi harkitsevansa pitkään ennen seuraavaan avioliittoon astumista.