Lindsay Lohan valehteli TAAS poliisille – vankila uhkaa jälleen!

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Lindsay Lohan kuvaa parhaillaan Liz & Dick -elokuvaa, jossa hän näyttelee edesmennyttä Elizabeth Tayloria. Lohanille sattui viime perjantaina nolo tilanne, kun hän joutui rajuun auto-onnettomuuteen. Nyt kolarista on muodostunut Lindsaylle todellinen koetinkivi, ja aivan hänen omaa syytään.

Näyttelijätär romutti vuokralla olleen Porsche Caynne -auton Santa Monicassa törmättyään sillä kuorma-auton perään. Katso kuvat tuhoista tästä. Luksusauton lunastuskuntoon rutannut Lindsay on tähän mennessä syyttänyt onnettomuudesta jo auton jarruja ja kuorma-auton kuljettajaa, joka näyttelijättären mukaan kiilasi hänen eteensä. Nyt neitokaisen ahdinko syvenee entisestään, sillä hän on jäänyt kiinni poliisille valehtelusta.

TMZ-sivuston mukaan onnettomuudesta mustelmilla ja naarmuilla selvinnyt Lindsay nimittäin yritti väittää tapausta tutkiville poliiseille, ettei hän ollut Porschen ratissa onnettomuushetkellä. Näyttelijättären kerrotaan uskotelleen hänen assistenttinsa ajaneen vuokra-autoa. Assistentti kuitenkin kiistää Lindsayn väitteet.

Nyt tapahtuneesta tehtävään poliisiraporttiin tullaan lähteiden mukaan kirjaamaan ylös näyttelijättären valehtelu. Poliisille valehtelu on rikos, eli totuuden vääntäminen voi tulla Lindsaylle kalliiksi. Tämä voidaankin laskea neitokaisen ehdonalaistuomion rikkomiseksi, josta voisi seurata taas uusi vankilareissu. Lohan on aiemminkin ollut vankilassa vastaavanlaisten typerien virheiden takia.

Poptähti-näyttelijä Lindsay Lohan on joutunut kaltereiden taakse jo useamman kerran. Viime vuonna neitokainen tuomittiin vankilaan viidennen kerran toistuvien ehdonalaisrikkomustensa takia. Tänä vuonna Lindsay tullaan näkemään Glee-hittisarjassa, jossa hän tekee cameo-roolin. Tähden huhuttiin äskettäin aiheuttaneen ärtymystä Glee-näyttelijöiden keskuudessa myöhästymisellään ja välinpitämättömällä käytöksellään.