Maria Menounos flunssassa – lääkäri tutki alapäätä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen näyttelijä-toimittaja Maria Menounos ei ole vielä kovinkaan tunnettu maailmanlaajuisesti, mutta viime kuukausina hän on tehnyt läpimurtoa viihdelehdissä. Maria onkin paparazzien lemmikki, sillä naiskaunotar esittelee mielellään treenattua vartaloaan kameroille.

Nyt 34-vuotias Maria Menounos on paljastanut järkyttävän asian menneisyydestään. Televisiotähti nimittäin kertoi, että hän joutui nuorempana kahden lääkärin seksuaalisen hyväksikäytön uhriksi. Kaunottaren mukaan hän oli mennyt kerran sairaalaan kurkkukivun takia. Lääkäri pyysi Mariaa riisumaan vaatteensa ja hän tutki kurkun sijaan neitokaisen alapäätä.

– Olin todella nuori ja tunsin oloni epämukavaksi. En tiennyt, mitä pitäisi tehdä. Aloin kiljumaan, Maria Menounos kertoi Us Weekly -sivustolle.

Julkkiksen mukaan hän joutui myös erään toisen lääkärin seksuaalisen ahdistelun uhriksi. Nainen oli ollut gynekologisessa tutkimuksessa, kun lääkäri oli alkanut koskettelemaan hänen napaansa epämiellyttävällä tavalla. Maria kertoi, ettei hän halunnut nostaa syytteitä, jotta hän ei joutuisi enää kohtaamaan asiaa. Hän kärsii nykyisin lääkärifobiasta.

Maria Menounos on kreikkalais-amerikkalaista sukujuurta oleva näyttelijäkaunotar teki Yhdysvalloissa läpimurtonsa jo teini-ikäisenä vuonna 1996 voittamalla kaksi missititteliä. Tuolloin hän voitti Miss Massachusetts Teen ja Miss Teen USA -kilpailut. Sittemmin hän voitti Miss Massachusetts USA -kilpailun vuonna 2000. Vuonna 2006 Maria nähtiin sadoissa miljoonissa kodeissa juontamassa Kreikan Euroviisuja, jossa suomalainen Lordi vei voiton.