Näin Britanniassa: Pääministeri unohti pikkutyttönsä pubiin

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Pienten lasten kanssa arjessa sattuu ja tapahtuu. Nyt myös Iso-Britannian pääministeri David Cameron on vaimoineen osoittanut muille vanhemmille, että valtiomiehillekin tapahtuu lipsahduksia. Cameronit sattuivat unohtamaan lapsensa pubiin.

Pääministeri oli ollut viettämässä sunnuntaita buckinghamshirelaisessa pubissa vaimonsa Samanthan ja pariskunnan kolmen nuoren lapsen kanssa. Turvamiesten jatkuvasti saartama perhe poistui pubista kahdella autolla, Telegraph kertoo. Samantha meni toiseen auton ja David toiseen, ja molemmat luulivat perheen vanhimman lapsen, kahdeksanvuotiaan Nancyn olevan toisen vanhemman autossa.

Näin ei kuitenkaan ollut, sillä nuori lapsi oli jäänyt jälkeen ollessaan käymässä pubin vessassa. Pääministeri vaimoineen huomasi lapsen puuttuvan vasta päästyään perheen kotiin. Hätääntyneet vanhemmat soittivat pubiin, jossa vanhempiaan kyselleen lapsen perään olivat katsoneet ystävälliset työntekijät. 15 minuuttia ilman vanhempiaan ollut Nancy selvisi kommelluksesta vain säikähdyksellä. Sosiaaliviranomaiset ovat ilmoittaneet, etteivät he aio tutkia tapahtunutta.