Kate Mossin mekosta näkyi läpi

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Supermalli Kate Moss tunnetaan villistä elämäntyylistään ja ikonisista poseerauksistaan. Maailmanlaajuisesti tunnettu kaunotar asteli vuosi sitten alttarille, kun hän meni naimisiin rokkarimiehensä Jamie Hinchen kanssa. Moss joutui äskettäin televisiotähti Piers Morganin haukkujen kohteeksi.

Nyt 38-vuotiaan supermallin illanvietto lontoolaisessa yökerhossa on päätynyt otsikoihin hänen asuvalintansa vuoksi. Vaalea kaunotar oli valinnut ylleen mustan mekon, joka ei juurikaan peittänyt neitokaisen rintavarustusta. Kate Mossin rinnat ja nännit nimittäin näkyivät läpikuultavan mekon läpi. Katso kuvat tästä.

Katherine “Kate” Moss on englantilainen supermalli ja muoti-ikoni. Tähdellä on ollut pahoja ongelmia päihteiden kanssa, mutta tällä hetkellä hänen uskotaan olevan kuivilla. Mossin ura alkoi vuonna 1988, jolloin hän oli vasta 14-vuotias. Mallin ensimmäinen suuri mainossopimus oli Calvin Kleinin kanssa. Kaunottaren laihuus herätti kuitenkin huomiota. Mallintyön ohella Moss on suunnitellut vaatteita Topshop-valmisvaateketjulle.