Seksiin lisää värinää tuhmista puheista – näin se tehdään

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Kesäinen romanssi voi käydä kuumana jo pelkän aurinkoenergian voimin. Jos suhteeseen haluaa kuitenkin puhaltaa lisää ytyä, voivat tuhmat puheet olla paikallaan makuuhuoneessa. Nyt Women’s Health -sivusto kertoo parhaimmat vinkit onnistuneisiin kiihotuspuheisiin.

Suurin este tuhmille puheille lienee rohkeuden puute. Monet lemmiskelijät pelkäävät nimittäin nolaavansa itsensä väärin ajoitetulla kuiskuttelulla. Seksiterapeutti Jacqueline Hellerin mukaan tämä voi johtua seksiin liittyvistä ennakkoluuloista, joiden ansiosta ihmiset pelkäävät kuulostavansa pervoilta.

Naiselle kiihkeinä hetkinä kuullut sanalliset ilmaisut saattavat olla ratkaiseva tekijä sänkynautinnon sinetöimiseksi. Miehiltä tuhmat puheet eivät välttämättä tule luonnostaan, koska pornoelokuvien ystävinä he voivat olla tottuneempia visuaaliseen stimulaatioon. Asiantuntijoiden mukaan eroottiset puheet lieventävät sekä puhujan että kuulijan jännitystä rakastelutilanteessa.

Hellerin mukaan tärkeintä onkin heittää kaikki pelot romukoppaan petipuuhissa, ja vain antautua sanojen vietäväksi. Terapeutti ehdottaa, että pariskunta rakentaisi esileikkiinsä romanttista tunnelmaa, ja säästäisi härskimmät sanakäänteet lemmiskelyn kuumempaan vaiheeseen.

Vaikka mies hoitaisikin näennäisesti dominoivamman osan kuumissa petipuheissa, voi nainenkin tehdä oman osansa tunnelman tiivistämiseksi. Kaunotar voi aina kommentoida ylistävin sanoin kaksilahkeisen varustusta ja hänen otteitaan. Pienet voihkaukset tuovat myös varmuutta komistukselle, että hänen kosketuksensa herättää toivottua värinää.

Luovuuttaan voi käyttää vapaasti keksiessään sopivaa sanottavaa omalle kullalleen. Jotkin pariskunnat innostuvat roolileikeistä, osa voi lausua toisilleen vaikka eroottista runoutta. Seksiterapeutin mukaan on tärkeää, että kiihottavat puheet ovat aina positiivisia ja kumppania kannustavia. Höyryisten sessioiden jälkeen voi myös pieni jälkipyykki olla paikallaan, jolloin voi vielä kehua partneria hänen liikkeistään.