Tom Cruisen tytär purskahti itkuun: Pelkäsi suosikkikoomikkoa!

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailmankuulu näyttelijä Tom Cruise perusti taannoin perheen vaimonsa Katie Holmesin kanssa. Pariskunnan kuusivuotias Suri-tytär on nykyisin viihdelehtien lemmikki, sillä hänet ikuistetaan usein paparazzien kameroille äitinsä rinnalla.

Nyt Tom Cruise paljasti tyttärensä pelästyneen totaalisesti, kun hän näki brittitähti Russell Brandin The Rock of Ages -elokuvan kuvauksissa. Näyttelijän mukaan Suri oli muun muuassa purskahtanut itkuun pelosta. Cruise uskoo, että Suri kauhistui koomikon näkemisestä Brandin pituuden takia.

– Suri ei ole tottunut olemaan pitkien ihmisten ympäröimänä. Suri tuli kuvauksiini ja purskahti itkuun, kun hän näki Russellin. Suri pelkäsi häntä, Tom Cruise kertoi Daily Star -lehdelle.

Russell Brand sai kuitenkin pikkutytön lopettamaan itkemisen, kun hän alkoi esittelemään Surille hauskoja ilmeitä. Isän mukaan Suri kuitenkin tykästyi koomikkoon heti itkukohtauksen jälkeen. Lähde kertoi Cruisen pitävän koomikkoa mahtavana ihmisenä, josta tulee jonain päivänä hyvä isä.

Tom Cruise avautui äskettäin Playboy-lehden haastattelussa rakkauselämästään. Toimintasankari kehui muun muuassa vaimoaan maasta taivaisiin ja kertoi Katie Holmesin olevan ”poikkeuksellisen upea ihminen”. Näyttelijän mukaan hän on ollut rakastunut vaimoonsa siitä hetkestä lähtien, kun hän tapasi Holmesin.