Räppäri hakkasi toisen baarissa – kuva vammoista päätyi nettiin

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Suosittu räppäri Chris Brown joutui taannoin kantritähti Miranda Lambertin haukkujen kohteeksi. Nainen ei nimittäin pidä siitä, että ex-tyttöystävänsä Rihannan taannoin pahoinpidellyt Chris Brown saa suitsutusta esiintymisistään ja uudesta musiikistaan. Nyt mies on ottanut yhteen Draken kanssa.

Rap-artisti Drake ja Chris Brown ovat jo pitkään julkisesti piikitelleet toisilleen laulajatähti Rihannan takia. Draken kerrotaan taannoin tapailleen Rihannaa, eikä tämä ole ollut Brownin mieleen. Nyt kaksikon välillä on tapahtunut yhteenotto, jossa nyrkiniskuilta ei olla vältytty.

MediaTakeOut-sivuston mukaan kaksikko oli ollut samalla klubilla viettämässä iltaa New Yorkissa. Brownin kerrotaan lähettäneen shampanjapullon Draken pöytään hyväntahdon eleenä. Räppäri seurueineen ei ollut vastannut tähän lämmöllä, sillä lähteiden mukaan Drake lähetti pullon takaisin Chris Brownille varustettuna ”Nussin elämäsi rakkautta, kestä se” -viestillä.

Temperamentistaan tunnettu Brown ei kestänyt ainakaan Draken viestiä, sillä miehen kerrotaan rynnänneen tämän kimppuun. Raporttien mukaan Drake olisi tämän seurauksena lyönyt Brownia nyrkillä kasvoihin. Chris Brown ei ollut ehtinyt reagoida iskuun, ennen kuin joku Draken seurueesta oli jo ehtinyt lyödä häntä pullolla kasvoihin.

Brown on lähteiden mukaan käynyt turvamiesten keskeyttämän tappelun seurauksena sairaalassa tarkastuksessa. Mies oli laittanut Twitter-mikroblogiinsa kuvan vertavuotavasta leuastaan, mutta kuva on jo sittemmin poistettu palvelusta. Brown myös julkaisi Twitterissä useita tapahtuneeseen viitanneita agressiivisia viestejä, mutta nekin mies on jo poistanut.

Chris Brown julkaisee tänä vuonna Fortune-albumin. Laulajan mukaan tähden viides studioalbumi tulee olemaan jatko-osa menestyneelle F.A.M.E-albumille. Brown duetoi tulevalla albumillaan muun muuassa Will.I.Am:in, David Guettan ja Asher Rothin kanssa. Dupstep-kappaleitakin sisältävä albumi julkaistaan 29. kesäkuuta.