Jay-Z sai tarpeekseen Rihannasta: ”Vieroitukseen tai potkut”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Rihanna on viime päivinä ollut runsaasti otsikoissa seksiin liittyvien lausuntojensa ja valokuviensa merkeissä. Lisäksi hän juhli itsensä taannoin sairaalakuntoon. Supertähti kiidätettiin nimittäin tiputukseen juopottelunsa takia.

Nyt neitokaisen pomo Jay-Z on saanut tarpeekseen tähden huikentelevaisesta elämäntyylistä. Def Jam Recordingsin toimitusjohtajan mitta tuli täyteen, kun Rihanna myöhästyi eräältä lennolta humalatilansa vuoksi. Stupid Celebrities -sivuston lähteen mukaan musiikkimoguli ei antanut popparille monia vaihtoehtoja.

– Mene vieroitukseen tai saat potkut, kerrotaan Jay-Z:n sanoneen laulajattarelle.

Lähteiden mukaan 24-vuotias Rihanna on fyysisesti ja henkisesti uupunut. Tähden arvellaan tarvitsevan lomaa työstään ja poptähden elämästä. Neitokaisen mentori ja isähahmo Jay-Z on niin huolissaan, että on valmis pudottamaan tähden levymerkiltä, jotta hän alkaisi huolehtia itsestään.

Rihanna rankattiin toukokuussa maailman neljänneksi vaikutusvaltaisimmaksi julkkikseksi Forbes-talouslehden listauksessa. Hänet nähdään paraikaa valkokankaalla Battleship-elokuvassa, jota hän on markkinoinut ahkerasti maailmalla. Rihanna nähdään myös The Fast and the Furious 6 -elokuvassa, joka saa ensi-iltansa vuonna 2013.