Miley Cyrus tiukassa korsetissa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman tunnetuimpien teinitähtien joukkoon lukeutuva 19-vuotias Miley Cyrus yllätti aiemmin tässä kuussa faninsa, kun hän kihlautui poikaystävänsä Liam Hemsworthin kanssa. Pariskunta on pitänyt yhtä kolmen vuoden ajan, ja sinä aikana he ovat muun muuassa adoptoineet useita löytökoiria lemmikeikseen.

Nyt nuori näyttelijätär on julkaissut Twitter-blogissaan rohkean kuvan, jonka pääosassa on Mileyn rintavarustus. Kaunotar on nimittäin ahtanut rintansa tiukkaan korsettiin, joka hädin tuskin pitää neitokaisen sulot piilossa. Uuden kuvan perusteella teinitähti on laihtunut huimasti, sillä hänen vartalonsa näyttää todella hoikalta.

Disney-tähti joutui aiemmin tänä vuonna anoreksiahuhujen kohteeksi, kun hänen nopea laihtumisensa huomioitiin viihdelehdissä. Miley Cyrus kiisti kuitenkin sairastavansa syömishäiriötä. Popparin mukaan hän kärsii keliakiasta, joten hän joutuu tarkkailemaan ruokavaliotaan.

Miley Cyrus ja Liam Hemsworth erosivat vuonna 2010, mutta he palasivat takaisin yhteen lyhyen välirikon jälkeen. Disney-kaunotar on aiemmin seurustellut muun muuassa poptähti Nick Jonasin ja mallikomistus Justin Gastonin kanssa. Hän on kuitenkin kertonut pitävänsä nykyistä kihlattuaan ensimmäisenä vakavana poikaystävänään. Miley Cyrus puhui äskettäin haastattelussa avoimesti seksistä, sillä neitokaisen mukaan seksi on maaginen ja kaunis asia.