Burger Kingin uusi herkku: Sianlihaa ja jäätelöä! Tässä on 510 kilokaloria

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen Burger King tunnetaan maailman toiseksi suurimpana pikaruokaketjuna. Maistuvista hampurilaisistaan tunnettu ravintola on muun muassa McDonald’s -pikaruokaloiden pahimpia kilpailijoita.

Nyt Burger King on aloittanut yllättävän kesäkampanjan, jolla ravintola pyrkii kasvattamaan asiakasmääräänsä. Pikaruokaketju lanseeraa uuden jäätelön, jossa on makeiden ainesosien lisäksi pekonia. Uutta sianlihajäätelöä tarjotaan ravintolassa vain rajoitetun ajan.

Jäätelöannokseen kuuluu vaniljapehmiksen lisäksi toffeeta, karamellikastiketta ja pekonin murusia. Annoksen kruunaa sen reunalle aseteltu rapea pekoninpalanen. Suolaisen makea jälkiruoka sisältää 510 kaloria, 18 grammaa rasvaa ja 61 grammaa sokeria.

Yllättävä kesäjäätelö sai alkunsa Nashvillesta. Jäätelön lisäksi ravintola lanseeraa kesäksi useita lihatäytteisiä voileipiä, uutisoi Huffington Post -sivusto.

Burger King on aiemminkin yrittänyt houkutella lisää asiakkaita uudistamalla ruokalistaansa. Aiemmin tänä vuonna pikaruokaketju laajensi tarjontaansa hedelmäpirtelöihin ja uusiin salaattiannoksiin. Ravintoloilla on myös uusi mainoslauseensa, joka julistaa maun olevan kuningas.