Poliisi sai kuulla kunniansa – autoilija ripitti kunnolla! Katso video

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Poliisin toiminnan lähtökohtana on tunnetusti kansalaisten turvallisuuden ja lainalaisen elämisen varmistaminen. Nyt Venäjällä roolit ovat kuitenkin menneet hieman päälaelleen, sillä tarkkaavainen kansalainen on käskyttänyt liikenteessä ollutta poliisia.

YouTube-palveluun päätyneellä videolla näkyy, kuinka poliisiauton viereen pysähtynyt autoilija viittoilee autossa olevaa poliisia rullaamaan ikkunansa alas. Videon kuvanneella kanssa-autoilijalla onkin poliiseille pari valittua sanaa, sillä lainvalvojista toinen puhuu auton ratissa puhelimeen – ilman turvavyötä.

Tällä kertaa kansalaisaktiivisuus palkittiin. Videon kuvannut autoilija saa poliisin lopettamaan puhelunsa ja laittamaan turvavyön kiinni. Selvästi asioista perillä oleva kansalainen osaa jopa mainita poliisikaksikolle Venäjän lainsäädäntöä.