David Hasselhoff kammottavassa mainoksessa – mitä tahansa rahan vuoksi?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

David Hasselhoffin ja Saksan lämpimät välit ovat yleisessä tiedossa. Aihe on päätynyt monien vitsien materiaaliksi, ja mies ei itsekään pelkää parodioida omaa itseään. Nyt The Hoff on tienannut vähän käteistä erikoisella mainoksella, joka voidaan huoleti lukea Ritariässä-näyttelijän friikeimpiin videoihin.

Hasselhoff näyttelee mainoksessa saksalaista serkkuaan, Mr. Leania. Kömpelöllä aksentilla puhuva mies kehottaa rannalla oleilevaa bikinikaunotarta välttämään pikaruokaloiden rasvaisia purilaisia. Sen sijaan ikoninen miestähti kehottaakin neitosta maistamaan Lean Pockets -ketjun voileipiä.

– Päädyt muuten lihavan, karvaisen miehen vaimoksi ja saatte 14 naurettavan karvaista lasta, kertoo Hasselhoff mainoksessa pelästyneelle kaunottarelle.

David Hasselhoff tunnetaan Ritari Ässä ja Baywatch -televisiosarjojen ikonisena näyttelijänä. Mies julkaisi kesällä 1989 Looking for Freedom -albumin juuri ennen Berliinin muurin murtumista. Kyseinen levy muodostui Saksassa ajan tunnussäveleksi ja myi kolminkertaista platinaa. Miehen musiikillisestä tuotannosta on riipaistu kasaan monia legendaarisia musiikkivideoita, joihin lukeutuvat Hooked on a Feeling, Secret Agent Man ja Don’t Hassel the Hoff.