Jack Osbourne sairastui vakavasti: ”Miksi nyt?”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Taannoin pahassa päihdekoukussa ollut realitytähti Jack Osbourne pääsi vieroitushoidon avulla eroon huume-, lääke- ja alkoholiongelmistaan. Sittemmin nuori mies ryhtyi urheilemaan ja pudotti muun muuassa rutkasti painoaan. Nyt hänen terveydentilastaan on saatu huolestuttavia uutisia.

26-vuotias Jack on nimittäin kertonut People-lehdelle, että hänellä on todettu keskushermostoon vaikuttava MS-tauti. Diagnoosi sattuu miehelle erittäin pahaan paikkaan, sillä hän sai toukokuussa esikoisensa kihlattunsa Lisa Stellyn kanssa. Jack kertoikin lehdelle, että musertava diagnoosi kuultiin vain kaksi viikkoa Pearl-tyttären syntymästä.

– Olin vain vihainen ja turhautunut, ajattelin koko ajan ”Miksi nyt?”, Jack kertoo lehdelle diagnoosin saamisesta.

Jackilla todettu MS-tauti vahingoittaa keskushermostoa aivojen ja selkäytimen kautta. Taudista kärsivillä ilmenee muutoksia muun muassa tasapainoaistissa ja näkökyvyssä. Jackin sisko Kelly Osbourne on luonnollisesti myös järkyttynyt veljensä sairaudesta. Kelly julkaisikin eilen Twitter-mikroblogissaan viestin, jossa hän pyysi tukea veljelleen.

Jack Osbournen päihdeongelmat alkoivat jo 13 vuoden iässä, kun hän maistoi ensimmäisen kerran viskiä syntymäpäiväjuhlillaan. 14-vuotiaana Jack alkoi käyttämään huumeita. Seurapiirijulkkiksen elämä pyörikin sittemmin vain juhlimisen ja päihteiden ympärillä. Jack yritti myös taannoin itsemurhaa, kun hän kuuli tyttöystävänsä exän äänen tämän kännykässä. Rokkarin kuopus viilteli ranteensa ja joi absinttia reseptilääkkeiden kera. Vuosien päihdesekoilujen jälkeen Jack päätti, ettei enää halua tuntea pahaa oloa ja haki apua ongelmiinsa.