Kuolemansairaaksi diagnosoitu tuhlasi omaisuutensa: Lääkäri olikin väärässä!

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Monella on niin sanottu bucket list, johon listataan asioita joita haluaisi tehdä ennen kuolemaa. Nyt eräs kuolemastaan varma ollut uusiseelantilaismies on noussut otsikoihin, sillä hän tuhlasi koko omaisuutensa unelmiensa toteuttamiseen.

New Zealand Herald -lehti kertoo 69-vuotiaasta Frankista, joka tuhlasi yli 49.000 euroa saatuaan diagnoosin kuolemaan johtavasta keuhkosyövästä. Uusiseelantilaismiestä hoitanut lääkäri oli kuitenkin tehnyt melko massiivisen virheen, sillä miehellä ei ollutkaan syöpää. Elossa selviytyneen miehen onnea varjostavatkin nyt rahaongelmat, jotka kehittyivät virheellisen diagnoosin aiheuttaman tuhlailun ansiosta.

Frank ja hänen Wilma-vaimonsa päättivät nimittäin syöpädiagnoosin kuultuaan ottaa miehen viimeisistä päivistä kaiken irti. Pariskunta meni useille upeille lomamatkoille Australiaan ja Fidzille. He myös myivät omakotitalonsa yli 43.000 euron tappiolla ja käyttivät lähes 19.000 euroa ruokaan, viiden tähden matkakohteisiin ja kalastusharrastukseen.

Mies luuli koko ajan, että hänen vakuutuksensa kattaisi leveästi elämisen kustannukset, joten hän myös lahjoitti pois huomattavan osan irtaimistostaan. Eläkeläismies jopa alkoi taas polttamaan tupakkaa ja käyttämään alkoholia. Vaikka pariskunta onkin tapahtumien seurauksena pahasti veloissaan, he ovat kuitenkin onnellisia siitä, että Frank on elossa.