Kinetik Control vaihtoi nimensä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisyhtye Kinetik Control on ilmoittanut vaihtavansa nimeä. Jatkossa nimi nimittäin typistyy pelkäksi Kinetikiksi. Yhtye on valmistellut tulevaa kolmatta albumiaan Live To Work And Work To Die tuottaja Mika Haapasalon kanssa.

Bändin musiikkityyli on keventynyt albumi albumilta, ja nykyisellään yhtyeen esittämää musiikkia voidaan yksinkertaisesti kutsua pop-rockiksi. Uudistuneen tyylisuuntauksen myötä yhtye on myös päättänyt lyhentää nimensä muotoon Kinetik juhlistamaan tätä musiikillista muodonmuutosta ja uutta alkua.

Ensimmäinen maistiainen tulevalta albumilta on mehevä uusi single Ladybug, joka julkaistaan keskiviikkona 27. kesäkuuta. Kappale on osoitus yhtyeen hienosta melodiatajusta ja tihkuu eksentristä popestetiikkaa. Yhtyeen edellinen albumi Only Truth Remains julkaistiin vuonna 2010. Yhtye kiersi albumi tiimoilta tiiviisti muun muassa Keski-Euroopassa.