Miehen ryöstöreissu päättyi nolosti – alastomien ihmisten keskelle

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Ryöstäjät pakenevat yleensä rikospaikalta autolla, mutta. Esimerkiksi muutama vuosi sitten eräs rikollinen jäi kiinni, kun hän yritti salakuljettaa varastamiaan tavaroita hevoskärryissä. Nyt erään miehen ryöstöreissu ihmetyttää Yhdysvaltojen Floridassa.

Milton Hodges -niminen mies yritti ryöstää Lowes-tavaratalon puutarhaosaston kassakoneesta rahaa. Myyjä ei suostunut avaamaan kassakonetta, jolloin mies uhkasi häntä veitsellä. Sekopäisesti käyttäytynyt mies yritti varastaa myös toisesta kassakoneesta rahaa siinä kuitenkaan onnistumatta.

Tavaratalon asiakkaat ja työntekijät nimittäin lähtivät jahtaamaan ryöstäjää, joka juoksi karkuun rikospaikalta. Valvontakameran videolla nähtiin, kuinka rikollinen hyökkäsi tavaratalon parkkipaikalla erään miehen kimppuun ja varasti hänen valkoisen lava-auton.

Sen jälkeen hän ajoi läheisen nudistiyhteisön alueelle ja varasti sieltä golfauton. Pahoinpitelystä ja ryöstöstä syytetty mies yritti ajaa poliiseja karkuun varastetulla golfautolla. Poliisit saivat epäonnisen ryöstäjän kiinni Jacksonvillen lähellä, WFTV-televisiokanava uutisoi.