Perheenäiti joutui pankkiryöstöön – näinkin voi paniikissa käydä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Pankkiryöstäjät pakenevat yleensä rikospaikalta autolla. Rahavarkaissa olevat rikolliset saattavat pysäköidä pakoautonsa lähelle pankin ovia, jotta he pääsevät mahdollisimman nopeasti karkuun ennen poliisien tuloa. Nyt erään perheenäidin uutisoitiin varastaneen vahingossa pankkiryöstäjien pakoauton.

Texasin Houstonissa asuva Blanca-niminen nainen oli ollut hoitamassa raha-asioitaan paikallisessa pankissa. Yhtäkkiä pankkiin ilmestyi naamioituneita ja aseistettuja pankkiryöstäjiä. Neljän lapsen äiti joutui paniikkiin ja hän päätti paeta paikalta ennen kuin hän joutuisi ammutuksi.

Blanca juoksi pankin oville ja tönäisi matkan varrella erään naisen kumoon. Adrenaliinipotkun saanut perheenäiti huomasi pankin ovien edessä käynnissä olevan auton, jonka rattiin hän tarttui. Nainen ajoi varastetulla autolla muutamien kilometrien päähän ja soitti hätäpuhelun.

Sittemmin selvisi, että perheenäiti oli varastanut pankkiryöstäjien pakoauton. Poliisien mukaan pankkiryöstäjät jäivät ilman autoa, joten rikolliset olivat varastaneet läheiseltä parkkipaikalta uuden pakoauton. Ryöstäjät onnistuivat pakenemaan paikalta rahasaaliinsa kanssa. FBI tutkii parhaillaan tapausta.

– Minulle kerrottiin, että olin varastanut pankkiryöstäjien pakoauton. En voinut uskoa sitä todeksi, Blanca kertoi Khou-sivustolle.